Άνθρακας αποδείχθηκε o θησαυρός σχετικά με το περιεχόμενο ενός usb stick που σύμφωνα με την αυτοπροδιοριζόμενη πρόεδρο εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, Κωσταντίνα Καρατζιώτη, είχε στα χέρια της και προσέθετε στοιχεία στην ανατριχιαστική υπόθεση του παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτηη Κ. Κωσταντίνα Καρατζιώτη εμφανίστηκε και παρέδωσε, όπως είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες, ένα συγκεκριμένο στικάκι στην ασφάλεια, δηλώνοντας για τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο πως «είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό» στον οίκο ανοχής, που όπως υποστήριζε, ήταν ιδιοκτήτρια.

«Είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου (σ.σ στη Δικαιοσύνη). Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Μετά και την  επίσημη καταγγελία της προέδρου Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου ότι η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη δεν διαθέτει οίκο ανοχής, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για κατά φαντασία πρόεδρο και όπως χαρακτηριστικά την περιέγραψε δημοσιογράφος που τη γνωρίζει «ναυάγιο της ζωής».

Ads

Όπως προκύπτει λοιπόν με το usb stick, σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, αντί ονομάτων και βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού με «επώνυμους» και μη βιαστές της ανήλικης ή άλλων ανήλικων παιδιών σε οίκο ανοχής, οι αστυνομικοί βρήκαν μια λίστα με …τραγούδια και τίποτα που να έχει σχέση με την υπόθεση.