Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπαμπη Παπαδημητρίου σχετικά με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και την υπόθεση Ανδρουλάκη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση ύστερα από απόπειρα παρακολούθησης μέσω του λογισμικού Predator. 

Ads

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας σε εκπομπή του Kontra Channel, παραδέχτηκε – εμμέσως – παρακολουθήσεις τηλεφώνων, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Προειδοποίησε μάλιστα τον κόσμο και τους πολιτικούς να προσέχουν γιατί «τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους».

Σχολιάζοντας δε τις αποκαλύψεις για την απόπειρα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη είπε πως «ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο (σημ: τις κινήσεις του κόμματός του)» […] «Γιατί αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: “Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά”».

Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε αντιδράσεις και στα social media. Ενδεικτικά ορισμένα σχόλια στο Twitter: