Ο Τζο Μπάιντεν σε ένα νέο περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει άθελα του ένα σκονάκι από τους συμβούλους του με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει.

Ads

Συγκεκριμένα, το σημείωμα έλεγε πού να καθίσει, πότε να μιλήσει και τι ακριβώς να κάνει στο τέλος μίας συνάντησης με στελέχη της βιομηχανίας ενέργειας στο Λευκό Οίκο.

Οι συνεργάτες του τον συμβούλευαν μεταξύ άλλων να καθίσει και να μην μιλήσει περισσότερα απο δύο λεπτά. Ένας φωτογράφος τράβηξε μια εικόνα του εγγράφου όταν ο Μπάιντεν το κράτησε κατά λάθος απο την ανάποδη, σε μια συνάντηση με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας, στην οποία παρευρέθηκε αφού παρέλειψε την πρωινή συνάντηση του με τους μεγιστάνες πετρελαίου για την καταπολέμηση των τιμών ρεκόρ του φυσικού αερίου.

Οι οδηγίες για τον Μπάιντεν, με τίτλο «Offshore Wind Drop-By Sequence of Events» τον καλούν να «μπει στην αίθουσα του Ρούσβελτ και να πει ένα γεια στους συμμετέχοντες».

Ads

Έπειτα, το «σκονάκι» γράφει: «Εσεις κάθεστε στη θέση ΣΑΣ». Όταν αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι να «κάνετε στη Liz Shuler, Πρόεδρο, AFL-CIO, μια ερώτηση» και μετά αφού «ευχαριστήσετε τους συμμετέχοντες αναχωρείτε και εσείς».