Νέα γραπτά μηνύματα που έλαβε από τον Γιώργο Γεραπετρίτη έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, εκθέτοντας εκ νέου την κυβέρνηση.

Ads

Στο νέο μήνυμα ο κ. Γεραπετρίτης εμφανίζεται να αναφέρεται σε «δεσμεύσεις» των κυρίων Γεωργιάδη και Πέτσα, αναφορικά με νομοσχέδιο της κυβέρνησης και σχεδόν να δίνει αναφορά περί αυτών στον Φουρθιώτη.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε ότι είχε επικοινωνία με τον Μένιο Φουρθιώτη, όταν ο τελευταίος «επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», στο σημερινό μήνυμα που δημοσιεύει ο τηλεπαρουσιαστής ο υπουργός Επικρατείας ενημερώνει για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους περιφερειακούς σταθμούς αλλά και τα τηλεπαράθυρα.

Διαβάστε επίσης: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για τον Φουρθιώτη

Ads

Αναλυτικά το μήνυμα Γεραπετρίτη:

«Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης».