Την ώρα που οι εθνικόφρονες της Θεσσαλονίκης ήταν συνεπαρμένοι από την ένδοξη και συγκινητική αποχώρηση του Πανίκα Ψωμιάδη από την «Φάρμα», αυτήν ακριβώς την ώρα βρήκε να ανέβει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην νύμφη του Θερμαϊκού για να υποσκάψει το ηθικό τους και να τους αποπροσανατολίσει.

Ads

Την ώρα που οι τηλεθεατές ήταν απορροφημένοι από την βόλτα του, κατά Λαζόπουλον, πορνο-Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον σκύλο του. Παίρνοντας τα χούγια του αφεντικού του, ο σκύλος έκανε την ανάγκη του μπροστά στην κάμερα. Αυτά βλέπει το ζωντανό στο σπίτι κι αυτά κάνει μπροστά στην τηλεόραση.

Την  ώρα που ο Κυρ. Μητσοτάκης έβλεπε το φως (των προβολέων στο διάγγελμα) του και ανακάλυπτε ότι αυτά τα φάρμακα, που ήταν δηλητήριο στο στόμα του Π. Πολάκη για να εξοντώσει τους αντιπάλους του, τώρα είναι ευλογία και αγιασμός από τα χέρια του παπά, γι’ αυτό θα τα φέρει πρώτος στην Ελλάδα για να εξοντώσει τον κορωνοϊό για μία ακόμη φορά. Τον έχει σκοτώσει ήδη πολλές φορές, αλλά αυτός μεταλλάσσεται. Όλα είναι μεταλλαγμένα στην εποχή μας, μαζί και ο κορωνοϊός. 

Αυτή, λοιπόν, την κρίσιμη στιγμή, ο Ζαραλίκος μάζεψε τους πιστούς του σαν σε μία συναγωγή της παληάς εβραιοκρατούμενης Θεσσαλονίκης για να εξυφάνει τις συνωμοσίες του κατά του (επιτελικού) κράτους. Έχουν όμως γνώσιν οι (ανθρωπο)φύλακες του Συντάγματος και οι άλλοι φρουροί του Έθνους. Τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, φέροντα υπερηφάνως τις ρεπούμπλικες και τα μαύρα γυαλιά τους, δεν έχασαν ούτε στιγμή από τα μάτια τους τον Ζαραλίκο, παρακολουθώντας το τρομοσώου του από το αίθριο και τα παράθυρα. Οι πληροφορίες ότι έξω από τον χώρο της ανατρεπτικής παράστασης μάρσαρε προκλητικά ένα τρίκυκλο, είναι κακόβουλες διαδόσεις όσων υποθάλπουν τις δραστηριότητες του συνωμότη Ζαραλίκου.

Ads

Το (επιτελικό) κράτος, όχι μόνο τα ελέγχει όλα, αλλά είναι έτοιμο να συγκροτήσει και Αστυνομία Σάτιρας, ούτως ώστε το αστείο να τους βγει ξινό. 

*Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.