Οι σημερινές δραματικές εξελίξεις στην πανδημία ήταν όλες προβλέψιμες. Το Tvxs είχε επισημάνει τις αιτίες πολλούς μήνες πριν. Ακολουθεί παρακάτω μια μικρή ανθολογία των προβλέψεων μας. Οχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά για να δείξουμε την συχνά εγκληματική ολιγωρία των κυβερνώντων. 

Ads

1. Διαλογή και μάλιστα άναρχη κι αδιαφανή για το ποιος θα μπει στις ΜΕΘ, διαπίστωσε η φιλότιμη ιατρός και αναπληρώτρια υπουργός κα Γκάγκα. Όταν περάσει και τούτη η μπόρα, θα ήθελε να αναλάβει την στήλη ΑΚΡΟΘΙΓΩΣ στο TVXS που το ανέδειξε το Φθινόπωρο του 2020;

2. Αποτύχαμε στην εμβολιαστική εκστρατεία, είπε η κα Παπαευαγγέλου λίγους μήνες μετά τις όλο έπαρση δηλώσεις του κ Μητσοτάκη για το «θαύμα». Το TVXS κατά την Πρωτομαγιά 2021 εξηγούσε αναλυτικά γιατί θα ήταν ανέφικτο το τείχος ανοσίας ενώ γύρω περίσσευαν οι θριαμβολογίες.

Διαβάστε επίσης: Διαλογή ασθενών: γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

Ads

3. Τριψήφιος ήδη ο αριθμός των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ παραδέχεται επισήμως ο κ Παπαευσταθίου του ΕΚΑΒ, πράγμα που ανέδειξε στη Θεσσαλονίκη προ έτους το TVXS, ενώ  το Υπουργείο μιλούσε τότε για «ύαινες που περιμένουν να στραβώσει η πανδημία» κι ο κ Μητσοτάκης έλεγε πως όποιος χρειάστηκε ΜΕΘ την είχε Ένα χρόνο μετά, δεν έχουν δοθεί ακόμη εκείνα τα στοιχεία  για το πού κατέληξε ο κάθε ασθενής σε κάθε περιοχή.

4.Οι ψευδοΜΕΘ χωρίς προδιαγραφές (προσωπικό ανεμομαζώματα και σαφώς αραιωμένο) οδήγησε σε λειτουργία με απαράδεκτα υψηλή θνητότητα μας είπε ο κ Βασιλακόπουλος. Αυτά ένα έτος μετά την ρήση Μητσοτάκη ότι έκανε για το ΕΣΥ και τις ΜΕΘ μέσα σε ένα εξάμηνο, όσα δεν είχαν κάνει οι «άλλοι» μέσα σε τριάντα χρόνια … TVXS,άνοιξη του 2020 κι αποκαλύψεις για την θνητότητα στις ελληνικές ΜΕΘ κατά την άνοιξη 2021.

Διαβάστε επίσης: Είναι εφικτή η ανοσία της αγέλης;

5. Η κα Παγώνη μίλησε για νύχτα Αγίου Βαθρολομαίου στην εφημερία του ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Αθηνών και για … απούσα διοίκησης. Στο TVXS την άνοιξη του 2021 μπορεί να επισκοπήσει κανείς τις διώξεις συνδικαλιστών λόγω των σχετικών αποκαλύψεων.

6.Η Ελλάδα κείται μεταξύ Δύσης κι Ανατολής διαπίστωσε ο  κ Πλεύρης στο θέμα των εμβολιασμών, θυμίζοντας χωρίς να το θέλει την επισήμανση του TVXS κατά την άνοιξη του 2020 ότι κατ’ ουσία δεν υπήρξε πρώτο κύμα στην Ελλάδα λόγω γεωγραφικής θέσης και κινητικότητας που την έθετε μαζί με Βαλκανική και Ανατολική Ευρώπη. Τι απέγινε το θαύμα του Μωυσέως και σε αυτές τις χώρες, εξηγούσε το TVXS κατά το θέρος του 2021.

Διαβάστε επίσης: Ο ψυχροπολεμικός κοροναϊός και οι γραβάτες 

7. Την αποφυγή νέας κοβιντοποίησης των μεγάλων νοσοκομείων εμφάνισε ως καινοτομία ο κ Πλεύρης, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό πράγματι συνέβη. Έγινε προκειμένου να προφυλαχθούν τα ιδιωτικά και στρατιωτικά νοσοκομεία, εκτινάσσοντας την παράπλευρη θνητότητα σε άγνωστο ύψος. Θα το ήξερε αν διάβαζε TVXS από το φθινόπωρο του 2020.

Διαβάστε επίσης: Καλή μας εφημερία, από μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω 

8. Ο ίδιος ο κ Μητσοτάκης λέει πια ότι η αναστολή των υγειονομικών ήταν μια έμπνευση που οδήγησε σε πανωλεθρία και βάζει την αναπληρώτρια υπουργό του  να κάνει τον λαγό! Διαβάστε τι έλεγε το TVXS, καλοκαίρι του 2021.

9.Όλη η Ελλάδα αναλύει εμβριθώς το φαινόμενο της υπερκέρασης σε θανάτους στην Ελλάδα ακόμη και της εμβληματικής Σουηδίας, πράγμα που το TVXS είχε προαναγγείλει εξάμηνο πριν (άνοιξη 2021)

Προς ενδιαφερόμενους κυβερνητικούς αξιωματούχους συνεχίζουμε να παρέχουμε ευκαιρίες διαφοροποίησης, στα εξής θέματα που αναδείξαμε:
1.Τουρισμού ενοχή: εκκρεμεί η παραδοχή του προφανούς.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ντομινίκ Κάμμινγκς και ο ελληνικός τουρισμός 

2.Χιλιάδες θανάτων άνευ βοηθείας στο σπίτι, λόγω ανυπαρξίας δημόσιας πρωτοβάθμιας αλλά και απόλυτης άρνησης των ιδιωτών ιατρών να επισκεφθούν ασθενή ή να τον δεχθούν σε ιατρείο. Μόνη λύση να δεις γιατρό το εφημερεύον νοσοκομείο: εκκρεμεί η αναγνώριση επίσης!

3.Κλοπή σειράς εμβολιασμού: εκκρεμεί τόσο η πολιτική παραδοχή όσο και η ποινική διερεύνηση του θέματος που αναδείχθηκε τους πρώτους μήνες του 2021. 

Διαβάστε επίσης: Αυτές τις Αποκριές ο χάρος ντύθηκε Μαυρογιαλούρος