Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε την χθεσινή νύχτα για τα νοσοκομεία ως «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» και αποκάλυψε ότι το νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» πήρε δανεικά ράντζα από το «Σωτηρία» για να μπορέσουν να χωρέσουν οι ασθενείς. 

Ads

Επιπλέον, έδωσε έμφαση στο πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση λέγοντας «Ξέρετε τι σημαίνει να ξεμένεις όχι μόνο από κρεβάτια αλλά και από ράντζα και ακόμα να μην έχει τελειώσει η εφημερία; Είναι γεμάτες όλες οι κλινικές με ράντζα ακόμα και η οφθαλμολογική» ενώ είπε ότι τα περιστατικά και τα άτομα στους διαδρόμους με τα ράντζα είναι non covid και ότι η προσέλευση είναι μεγάλη τόσο από non covid ασθενείς, όσο και από ασθενείς covid.

Επίσης, τόνισε ότι δουλεύει το ίδιο δυναμικό, χωρίς ενίσχυση και με πολλές συνταξιοδοτήσεις, οπότε είναι πολύ μεγάλη η εξάντληση και έχει γίνει και αναστολή αδειών. 

Τέλος, επισήμανε ότι οι ειδικοί δεν μπορούμε να απαντάμε στο τι θα γίνει τα Χριστούγεννα, όταν δεν ξέρουμε τι θα συμβεί μέχρι τέλος Νοέμβρη, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι τα χειρότερα είναι ακόμη μπροστά μας.