Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση της δημοσιογράφου του Σκάι, Ιωάννα Μάνδρου, η οποία υποστήριξε για το συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πως «η συγκρότηση της προσωπικότητάς του, δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο (το να τεμαχίσει το πτώμα), δεν είναι για αίματα» ενώ και ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου έσπευσε να συμφωνήσει με έμφαση: «Ίσα ίσα ο ίδιος προσπάθησε να την επαναφέρει».

Ads

Συγκεκριμένα αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσπάθεια ωραιοποίησης του προφίλ του δολοφόνου, όπως κατήγγειλαν πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον οποίο η δημοσιογράφος χαρακτήρισε ως «φερόμενο δράστη» ενώ πρόκειται για καθ’ομολογία δολοφόνο και κατόπιν τον  συνέκρινε με τον Χατζή που είχε τεμαχίσει τη γυναίκα του για να αποφανθεί πως στην περίπτωση του Αναγνωστόπουλου έχουμε μια συγκροτημένη προσωπικότητα.

«Για να είμαστε ειλικρινείς ο φερόμενος ως δράστης μόλις είδε το πτώμα έκανε αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί στην ίδια θέση. Σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. Αυτός το μπόρεσε αυτό: δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος. Οδηγήθηκε στη λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας», είπε χαρακτηριστικά.