Ακόμη και για το “Liberal”, η υπόθεση Φουρθιώτη θα μπορούσε να οδηγήσει, σε άλλη χώρα,  σε παραίτηση Χρυσοχοΐδη. Συμφωνεί και ο κ. Χρυσοχοΐδης μαζί τους, ότι για παραίτηση πρέπει να μιλάμε σε άλλη χώρα.

Ads

►Αν επιμείνουν σε παραίτηση σε τούτη τη χώρα, δεν αποκλείεται να βρεθούν μπλεγμένοι σε καμμιά υπόθεση Μαρφίν. Και μην βασίζονται στο ακλόνητο άλλοθι, ένεκα του “Liberal”.

►Κι ο Γιάννης Βρούτσης θεωρούσε ότι είχε ελαφρυντικά, μέχρι που τον καθάρισε ο Φουρθιώτης και οι άλλοι νόμιζαν ότι έκανε ανασχηματισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γι’ αυτό λέω, μακρυά από παρεξηγήσεις.

►Μέχρι και την υπόθεση του Κατράντζου ή τον εμπρησμό του Μινιόν μπορούν να σου χρεώσουν. Δεν παίζουν στο υπουργείο. Υπεράνω όλων η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Ads

►Πάλι καλά, λένε στο “Liberal”, που δεν έδωσαν στον κ. Φουρθιώτη ελικόπτερο της Αστυνομίας. Θα το είχαν δώσει, αν δεν ήταν απαραίτητο για την παρακολούθηση των διαδηλώσεων.

►Εδώ μιλάμε για αριστεία. Μόνο που το “άριστα – μπράβο” το μετέφρασαν σε μπράβους. Bravissima!

►Ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο easy rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ. Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

►Ανέμελος περιγράφει, στο φιλοζωικό καταφύγιο της Ηλιούπολης, την σχέση με τα σκυλάκια του Ντάμπο και Ζωή. Πόσο θάθελες, άμοιρε των νοσοκομείων, να σε λένε Ντάμπο…

►Μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο. Επιδεικνύει τον φιλοζωïσμό του προς τους ψηφοφόρους. Σε τέτοια εκτίμηση τους έχει…

►Τί θέλει να πει ο ποιητής της επικοινωνιακής επιστήμης στους έγκλειστους; Είστε ευτυχισμένοι και ήρθε καιρός να το μάθετε;

►Στο Μπάκιγχαμ έχουν και μπάτλερ για τα σκυλιά. Στο εδώ πριγκηπάτο τον κρύβουν για λόγους σεμνότητας.

►Μέχρι να τους καταλάβει ο κόσμος και να στείλει κάνα τσοπανόσκυλο να τους πάρει στο κατόπι.

►Όπου φύγει-φύγει ο φιλόζωος…

►«Σκύλος γενού και δάγκανε, άμα θέλεις να ‘σαι κάτι» – Κώστας Βάρναλης

►«Το πιο επικίνδυνο ζώο σ’ έναν ζωολογικό κήπο, είναι αυτό που πλήρωσε εισιτήριο» – Yann Martel

►O Ταγίπ Ερντογάν και ο Σαρλ Μισέλ στρογγυλοκάθισαν στον καναπέ και άφησαν την Ούρσουλα φαν ντερ Λάιεν όρθια. Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα ο Ταγίπ αποποινικοποίησε την κακοποίηση γυναικών, οπότε φτηνά τη γλύτωσε η Ούρσουλα.

►Εκτός κι αν ο κ. Ερντογάν έμαθε ότι την Ούρσουλα φαν ντερ Λάιεν στην Ελλάδα την παρουσίασαν ως Μπουμπουλίνα και την έχει βάλει στο μάτι.

*Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.