«Πυρά» προς τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Μανόλης Κοττάκης μέσα από άρθρο του στο newsbreak.gr.

Ads

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μανώλης Κοττάκης έβαλε στο στόχαστρό του τον υπουργό Ανάπτυξης, με το άρθρο του να έχει μάλιστα ως τίτλο «Η πολιτική ατίμωση του Άδ. Γεωργιάδη!», ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως «του έμεινε η αρμοδιότητα για τις τιμές των ζαρζαβατικών».

Συγκεκριμένα, γράφει για τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Μανόλης Κοττάκης:

«Άφησα τελευταίο θέμα προς σχολιασμό τον εξευτελισμό που επιφύλαξε ο Μητσοτάκης στον Αδωνι. Τον υποχρεώνει να υπογράψει τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας των επενδύσεων και των ΣΔΙΤ στον μέχρι σήμερα υφυπουργό του. Τον αποδοκιμάζει και του αφαιρεί τη δυνατότητα να είναι συνομιλητής του επιχειρηματικού κόσμου.

Ads

Η σημαία των ΗΠΑ που έχει στο γραφείο του ο κύριος υπουργός και τα κοινά άρθρα με τον Πάιατ δεν τον έσωσαν. Του έμεινε η αρμοδιότητα για τις τιμές των ζαρζαβατικών. Είχα πει κάποτε στον Αδωνι, όταν στήριξε τον Κυριάκο για την αρχηγία, πως οι πρίγκιπες θεωρούν πως δεν χρωστούν σε κανέναν! Μετά την υποβάθμιση ας ετοιμάζεται τώρα μετά τα ζαρζαβατικά για τις… βρούβες που θα τον στείλει ο Κυριάκος. Η Τουλουπάκη φεύγει, αλλά η έρευνα γι’ αυτόν -κάτι που ενδιαφέρει και τον κ. Σαμαρά- είναι ανοιχτή. Εάν ο νέος εισαγγελέας Διαφθοράς επιλογής Μητσοτάκη συνεχίσει την έρευνα εναντίον του, να δω τότε σε ποιον θα ρίξει τη σκευωρία και ποιον θα απειλήσει με φυλακή ο υπουργός των ζαρζαβατικών!».