Ο Αλέξης Τσίπρας Τσίπρας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Διαματάρη μετά την αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών  και εκδότης του Εθνικού Κήρυκα, Αντώνης Διαματάρης δεν είχε το μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Columbia για το οποίο υπερηφανευόταν ως “σταθμό” στη ζωή του.

Ads

“Περιμένω μια απάντηση σήμερα από τον Μητσοτάκη. Αν τον κρατήσει τελικά τον Διαματάρη σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο” είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.

«Επί 4.5 χρόνια ο κ. Διαματάρης δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λοιδορεί και να λασπολογεί εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Διαματάρης έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Columbia (κολάμπια όπως το προφέρει ο κ. Μητσοτάκης) αλλά το Πανεπιστήμιο αυτό λέει ότι ο κύριος αυτός πέρασε έξω από την πόρτα, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, της fake αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας, του ρουσφετιού. Αυτό το κράτος μας οδήγησε στην χρεοκοπία και πρέπει να το υπερβούμε. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με οδηγό την αλήθεια και όχι με την εξαπάτηση και το ψέμα» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμύτατη κριτική στον Μητσοτάκη για το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στις διοικήσεις των Νοσοκομείων στο φόντο της αποπομπής Πατέρα. “Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Πατέρας αλλά ότι έβαλαν και τον πατέρα και την μητέρα και την αδερφή και τον γνωστό του γνωστού. Βάλαν όλη την οικογένεια. Όποιος διοικητής έχει διοριστεί είναι συγγενής ή αποτυχημένος βουλευτής της Ν.Δ. Δεν μας αξίζει αυτό το κράτος”.