Ίλιγγο δημιουργούν τα νούμερα από το λογαριασμό του Γιουσέιν Μπολτ στο γνωστό beach bar της Ψαρού, Nammos.

Ads

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, που έχει κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλά με τις εξωπραγματικές του επιδόσεις, έσπασε κάθε ρεκόρ ξοδεύοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 88.362 ευρώ.

Όπως φαίνεται από την απόδειξη, που έδωσε στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα, ο Μπολτ κατανάλωσε με την παρέα του τρεις Dom Perignon Rose των τριών λίτρων, συνοδεία πούρων, ψητού αστακού και άλλων εκλεκτών εδεσμάτων. Κι όλα αυτά μόλις μέσα τις δύο ώρες.

Σημειώνεται, ότι οι Dom Perignon Rose του 2002 είχαν συνολική αξία 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόμα μπουκάλια Dom Perignon Rose, συνολικής αξίας 3.300 ευρώ.

Ads

image

Ωστόσο, το μεγάλο ποσό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, της οποίας το κλιμάκιο αναζήτησε να βρει την απόδειξη για να διαπιστώσει αν ήταν αληθινή και φυσικά αν όλα είχαν κοπεί όπως έπρεπε.

Οι ελεγκτές που έφτασαν στην Ψαρού ζήτησαν από τους υπεύθυνους του μαγαζιού να εξετάσουν όλες τις αποδείξεις που αφορούσαν στο τραπέζι του Μπόλτ, περίπου 20, καθώς και την απόδειξη από την πιστωτική κάρτα του διάσημου αθλητή από την οποία πληρώθηκε το σύνολο του λογαριασμού.

Σημειώνεται, ότι οι ελεγκτές παρέμειναν πολλές ώρες στο μαγαζί για να πραγματοποιήσουν τον εξονυχιστικό έλεγχο, αλλά τελικά αποχώρησαν άπραγοι, καθώς στην απόδειξη είχε κοπεί μέχρι και το νερό.