Στοιχεία που παραπέμπουν σε νοσηρές ταινίες τρόμου αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση με τον 52χρονο που βασάνιζε την 20χρονη φοιτήτρια.

Ads

«Φρίκη» είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να περιγράψουν αυτό το έγκλημα.

Σοκαριστική είναι η κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα του αποτρόπαιου όσο κι αποκρουστικού βιασμού μέσα σε το ημιυπόγειο στούντιο στη Δάφνη, την οποία αποκαλύπτει το bloko.gr.

image

Ads

image

image

Εν τω μεταξύ, χωρίς συνήγορο εμφανίστηκε σήμερα στην ανακρίτρια ο 52χρονος που κατηγορείται, έλαβε προθεσμία και θα οδηγηθεί εκ νέου για την απολογία του αύριο στην Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια από πολίτες που βρίσκονταν εκεί κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο.

Είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα: Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Ο 52χρονος που είναι σεσημασμένος για κλοπές, ερευνάται για τυχόν συμμετοχή και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν και άλλα κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.